Elérhetőség

Rendelésünk Gödöllőn az Erzsébet park mellé költözött. A Sziluett Klinika nyugodt környezetben várja régi és új pácienseit. Ingyenes parkolási lehetőség az utcán.

 

 

 

  • M3-as autópálya felől: Lehajtunk az autópályáról és jobbra fordulunk. A Dózsa György úton haladunk egészen a postáig, mely a jobb oldalunkon lesz. A posta utáni első sarkon balra fordulunk és kb. 50 m után jobb kéz felől látható a Tűztorony Ház.
     
  • A 30-as út felől: A Szabadság téren – a nagy kereszteződésnél - áthajtunk a síneken balra. A Dózsa György úton egészen a szállodáig haladunk, mely a jobb oldalunkon lesz. A szálloda után az első lehetőségnél jobbra fordulunk és kb. 50 m után jobb kéz felől látható a Tűztorony Ház.
     
  • Térkép:

 

 

 

 

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK
 

Üzemeltető: Kft.
ANTSZ eng. száma:

 

EMAIL ÍRÁSA

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet tőlünk vagy küldhet üzenetet számunkra. Hamarosan válaszolunk Önnek.  Sziluett Klinika LézerCentrum

Kérem, értelemszerűen töltse ki a levél fejlécét !

Röviden írja le üzenetét vagy kérdését számunkra !

Kérem, olvassa el az Adatvédelmi Szabályzatunkat a levél elküldése előtt  !

 

Ha egyetért vele, akkor a Captcha "Nem vagyok robot" kipipálásával egyben az Adatvédelmi Szabályzatunkat is elfogadja és el tudja küldeni a levelét.

CAPTCHA
Ez a kérdés ellenőrzi, hogy emberi látogató vagy-e és egyben megóv a kéretlen, automatizált levélszemét akcióktól és egyben elfogadja az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Töltse ki az üres mezőt !