Where is the Silhouette Plastic Surgery and LaserCentre ?

Gödöllő központjában helyezkedik el a szálloda mellett. Bejárata a szállodai passage, ill. a Kossuth Lajos utca felől van. Parkolási lehetőség az épület alatti mélygarázsban. A rendelő az I. emeleten helyezkedik el.

 

Sziluett Plasztika, Plasztikai Sebészet és LézerCentrum

 

  • From highway M3: Lehajtunk az autópályáról és jobbra fordulunk. A Dózsa György úton haladunk egészen a postáig, mely a jobb oldalunkon lesz. A posta utáni első sarkon balra fordulunk és kb. 50 m után jobb kéz felől látható a Tűztorony Ház.
     
  • From road 30: A Szabadság téren – a nagy kereszteződésnél - áthajtunk a síneken balra. A Dózsa György úton egészen a szállodáig haladunk, mely a jobb oldalunkon lesz. A szálloda után az első lehetőségnél jobbra fordulunk és kb. 50 m után jobb kéz felől látható a Tűztorony Ház.
     
  • Map:

 

 

 

 

PUBLIC INFORMATIONS
 

Üzemeltető: New Silhouette Ltd.
ANTSZ eng. száma: XIV-R-034/03828-2/2012

 

WRITING EMAIL

Send us messages or raise questions by using the form below to contact us. We answer you as soon as possible. Silhouette Plastic Surgery and LaserCentre

Please, fill out the following form to send us a message

Please, write your message or questions here

Please, read our Privacy Policy before send your email !

 

If you agree, please, click "I'm not a robot" checkbox of Captcha - you also accept our Privacy Policy - and then you can send your email.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions and accept our Privacy Policy.
Fill in the blank.